Ögonmakeup & Looker

‘DIFFERENT SHADES OF GREY’

GRÅTT TEMA

Den här veckan har det verkligen varit grått tema på himlen i Sverige och på min Instagram också haha. Fått dille på grått!
I Onsdags blev det en Matt grå färg i en lite hårdare form, idag blir det en lite spexigare vardagsgrå makeup som jag hade på mig igår på jobbet. Många menar att de inte vill ha allt för mycket smink på sina viktiga jobbmöten, helt förståligt då man måste tas seriöst, men ibland kan en vacker ögon makeup ge en styrka som du kan använda dig utav. Speciellt ett par markerade ögonbryn som skänker en känsla av en du är en stark och medveten karaktär (akta dig för att markera för mycket bara).  Igår hade jag möten hela dagen med spännande sammarbeten som är på gång. Så peppad! Stay tunned! Trevlig fredag på er!

/It´s really been a grey theme both on the sky here in Sweden and on my Instagram this week! How I love the color grey! Last wednesday I did a more sharp makeup with grey, here comes a more business inspired look. I had meeting the whole day yesterday and for me that means sharp eyebrows and interesting eyes! Have a beautiful friday guys! 

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Bas / Base
Nude Cushion Foundation 12 Sand Isadora 
Sheer eye zone corrector 104 Shiseido
Face Sculpture 10 Sun Glow Isadora
Girl from Ipanema powder Colorescience


Ögon / Eyes

Hd primer Nyx
Microshadow Steel, Eye pencil Black & Ice Blue Make Up Store
Matt Abdul & Matt Johnsson & Matt Malloy Matt (e) Nude Palette The balm

Fransar / Eye lashes 
Flashing Volume Mascara Isadora


Bryn / Eye Brows

Brow wiz Taupe + Duo shadow Taupe Anastasia Beverly Hills


Läppar / Lips

Twist-up matt 50 Naked Isadora

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU