NAGLAR

STARLIGHT BY OPI

                                   

I mitten av november kommer en utav OPI´s smakfullaste kollektioner hittils! Hela 18 nya lack (155 Kr/st) kommer att släppas och då i samarbete med Swarowski! I kollektionen som heter StarLight så handlar väldigt mycket om detaljer och accesoarer runt omkring nageln. Kit med tatueringar, strasstenar, ringar och andra roliga detaljer kommer att finnas tillsammans med lacken.

Färgerna var så snygga och gick i allt från midnattsblått, klassiskt rött till vackra silver nyanser! Ni kommer älska dom!

Mina favorit färger blev utan tvekan Press * for silver och Ce-less-tial is More! Dessa fick jag pålackade av bästa OPI teamet! Så snyggt! Snacka om redo för helgen haha. 
a

Tack Goodpr/OPI för ett grymt event och för en super fin goodie med pressprover! Kram på er!

/In the middle of november OPI is launching one of the most beautiful collections so far in a colloboration with Swarowski! The collections is called Starlight and comes with 18 new colors! Lovelly colors! My favorite colors in the collection is Press * for silver och Ce-less-tial is More.

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU