Läppar

LIQUID LIPSTICK SEPIA

Kan knappt bärja mig för att visa morgondagenslook med det här läppstiftet ovan. Det blev så jäkla snyggt! Älskar “leverpastej färg”! Denna heter Sepia och kommer från magiska Anastasia Beverly Hills. Som ni kanske läst tidigare så älskar jag dessa för att de sitter som berget. Nähä, nu bär det av till 3:e inspelningsdagen av “MomEnough” vi hörs lite senare… Puss!!

/Can’t wait until tomorrow when I will show you a look with this lipstick above. It’s so cool! I Love this “grey/purpleish color”! This color is called Sepia and comes from the magical Anastasia Beverly Hills. As you may have read before on my blogg, I love them because they stick like glue! Now it’s time for me to head off to the 3rd day of shooting with “MomEnough” We see each other a little later … Kisses!!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU