Makeup & Beauty Products

YVES ROCHER WINTER COLLECTION

Så mycket snygga färger till hösten/vintern och de sitter super och ger mycket färg! Nagellack Pris 59 Kr

Nageltips=Lackborttagning! Räddare i nöden för den som har en förmåga att måla nagellack utanför nageln! Jag typ! Pris 69 Kr

Lacken med silverkork ger en gellack effekt! Detta tycker vi om!


En full serie för kroppen med härliga dofter i kryddig candied orange, mandlar, kanel och vanilj! Det här är endast två utav produkterna som kommer finnas. Badskummen var härlig och doftade väldigt gott, duschkrämen däremot tyckte jag inte om.

Ny läppfärg Pourpre scintillant 99 Kr, Eyeshadowpalette Festif 169 Kr och Universal complexion palette 169Kr

Universal complexion palette 169Kr, hur vacker? Ger en fin shimrig finnish på huden!

Riktigt bra höstfärger. Paletten finns även i en 01 Nude färg!

Bra julklappstips! Skrev mer om den nedan!

Nailpolish 92. Or Metallise  tillsammans med kittet nedan!

Perfekt julklapp,ju!

*Pressutskick

SNEAK PEEK!

Det är bara den 24:e September men det känns lite som julafton ibland alltså. Yves Rocher släpper nya fina höstlack och massa roliga nyheter inför vintern. Taggad!

Ovan ser ni massa roligt som snart kommer ut i handeln (en del är redan ute). Vet att dom också kommer att släppa Adhesive Eyeliner Patches (79 Kr), alltså typ klister lappar som ser ut som en eyeliner som man kan sätta direkt längsfransraden. Spännande, aldrig testat och är lite tveksam på om det funkar verkligen haha. Hoppas det! Det skulle bli lite lättare i så fall!

…men nu fokus på naglarna då jag fastnade lite extra för Set Nail Art kittet (149 Kr). Kittet innehåller nagelglitter, en pensel för att applicera det samt ett topplack för fixering. Klockren julklapp då många kommer att vilja fixa naglarna inför nyår så klart! Jag slängde mig på kitet idag då jag har en riktigt stor utväxt på mina naglar. Glitter är verkligen det bästa för att dölja utväxten! Ska snaaaart fixa dom men har en vecka kvar så jag får glittra mig fram tills dess. Okej, nog med julklaps tips! Puss på er och ha en fin torsdag! 

/Here´s a sneak peak on Yves rochers autumn/winter products! I really liked the glitter kit for the nails, perfect as a christmas kit! Beautiful colors right? The goldish color I´ve used is called 92. Or Metallise

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU