Tips & Tutorials

VIDEO TUTORIAL: EVENING MAKEUP

STEG FÖR STEG

Här har ni en full tutorial på min kvällssminkning jag tidigare la ut i morse där jag använt Isadora´s nya Eye Color Wonder Bar palette! I slutet av videon har ni också en länk till en vardagsmakeup jag gjort med exakt samma palette!

Glöm inte att prenumerera på min youtube kanal så får ni alltid se videon före jag lagt upp den på bloggen! -> Makeupbylinaekh

Stor kram och ha en underbar helg!

/Here you have a full tutorial of my evening makeup I posted earlier this morning using Isadora´s new Eye Color Wonder Bar Palette. In the end of the video you´ll find a link to a daymakeup tutorial made with the same palette. 

Don’t forget to subscribe to my youtube chanal so you’ll get to see the video’s before the end up here!!
Subscribe HERE->Makeupbylinaekh

Have a beautiful weekend babes!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU