Ögonmakeup & Looker

‘THE CASCADE OF AN AUTUMN LEAVE’


Halloj på er fina ni! Har ni haft en trevlig helg? Hoppas det för nu kickar vi igång måndagen.Veckan är fylld med roliga jobb. Idag håller jag bland annat föreläsning för Apotek Hjärtat/Ica! De har ju ett eget märke som heter Apolosophy som faktiskt har ett par riktigt bra produkter.

Märket är ju ganska basic i sig och är ett apoteksmärke så priserna är inte så höga. Jag använder bland annat några utav deras penslar dagligen som jag varmt kan rekommendera! Ögonskuggspenseln/concealer penseln är grym! Sedan tycker jag om deras minilack då jag brukar ha med dom när jag frilansar. Berättar hur det gick senare!

Här kommer i alla fall dagens look…höstigt värre eller hur?;)

/Hello to you all! Did you have a great weekend? I hope so because now its time for monday again:) This week will be filled with fun work. Today I´m going to do a lecture for the pharmacy brand Apotek Hjärtat & their owner Ica. They have a brand called Apolosophy (a small swedish brand) that I will talk about and kind of run a workshop/lecture with the staff…They have really great brushes btw! See ya soon!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Camera Ready BB Water Light/Natural – Smashbox


Ögon / Eyes
Showtime (Brown), Chickadee (Orange), Lemon Drop (Yellow), Flame Thrower (Wine Red), Corrupt (Black) & Pixie Dust (Yellow Greenish) – Makeupgeekcosmetics
Loose Eyeshadow Mint Soda (Glittery Green) – Sugarpill
Stay perfect Amazing Eye pencil Black – No7
High Lighter Starlight Illuminator – 
Anastasia Beverly Hills

Fransar / Eye lashes 
Pixie Luxe – House of lashes


Bryn / Eye Brows

Brow Wiz & Duo shadow Dark Brown – Anastasia Beverly Hills

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU