Jobb & bakom kulisserna

DAY FIVE: MOM ENOUGH

 

Idag spelade vi in ett nytt avsnitt med Anitha Schulman och hennes crew. Kul som alltid då programmet alltid gästas av mysiga gäster. Idag var det dags att prata Jämställdhet mellan föräldrar tillsammans med Sanna Lundell & Therese Järvsheden.

Såg jätte mycket framot att träffa Sanna då jag lyssnat intensivt på hennes sommarprat på P3. Jag blev så berörd av hennes historia och tycker att hon har en hel del med vettiga åsikter. Ni måste lyssna på det!

Mom Enough har börjat sändas nu på familjeliv.se och kan varmt rekommendera att kika på programmen…speciellt om du har barn då de tar upp väldigt intressanta ämnen! I detta avsnitt får ni bland annat höra om den eventuella miljondealen mellan Sanna och Persbrandt 🙂 Mer kan jag inte säga…. Spännande spännande…;)

I morgon väntar en hektisk dag med 3 nya inspelningar.  Hörs mer då! <3

Lämna en kommentar