LOVE TAG BY JANE KØNIG

LOVE TAG JANE KØNIG


 

Här kommer mer information om smycket jag använde på dagens look bild jag postade i morse. Tyckte halsbandet passade så bra in i looken. Jag beställde hem det i samarbete med en dansk designer, Jane Kønig. Tyckte hennes smycken var så enkla men ändå så uttrycksfulla!

Letat länge efter ett lite längre halsband men har inte riktigt hittat något som fallit mig i smaken. Stod och valde mellan ett armband och ett halsband på hemsidan men till slut valde jag ändå halsbandet. Har som sagt inte så mycket stilrena halsband och jag har verkligen letat!

I vilket fall, smycket jag valde heter: Love tag och är en ankarkedja med två symboler. Jag valde första bokstaven på mitt och älsklingens namn så klart. Går att lägga till fler symboler om man vill det. Det är nästan helt omöjligt att bara välja ett smycke från sidan… så mycket snyggt!

Om ni blir nyfikna så säljs hennes design i Europa, USA, Kanada och Japan. Lättast är väl egentligen att spana i alla kollektioner på janekoenig.se

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar