håret är tjockare

Under ett par veckor har jag testat lite nytt från Kérastase. Här snackar vi hög grym kvalité…älskar Kerastase och har alltid gjort! Bland annat testade jag:

Matérialiste [klick] 299 Kr |
En expanderande spray gelé man lägger i ett fuktigt hår innan man fönar det eller låter det självtorka. Detta ska göra håret fylligare och tjockare.

Trots att det var från Kerastase började min skeptiska produkthjärna att tänka negativt! HAHA tänkte jag…de lovar något som de säkert inte kan hålla. Fy bubblans vad fel jag hade. Håret blev ta mig tusan tjockare! Nu har jag inte ett super tunt hår men absolut inte tjockt heller men känslan av att håret var tjockare infann sig absolut!

Ska be min kompis Sanna testa det i helgen, hon har lite tunnare hår och är en klippa på hårprodukter. Uppdaterar med hennes kommentar sedan!

Uppdatering:
Sanna, Tyckte den var jätte bra och hon upplevde samma som jag att den verkligen upplevdes som att den “förtjockade” håret

Créme de la Créme

Créme de la Créme [klick] 299 Kr |
Har jag också testat.  Detta är en värmeskyddande föncreme som ger volym och jämnar ut frissighet. Den passar nog bäst till normalt tjockt hår skulle jag tro då den annars blir lite för tung. Sjukt bra och gav fin volym och stadga

Carré Lissant [klick]  160 Kr |
Dessa har jag inte hunnit testa än men det är utslätande papper som eliminerar friss och statiska hår. Perfekt att ha i handväskan för den som brukar ha problem med detta. Jag tillhör inte den kategorin så jag tror jag kommer ha svårt att recensera den. Återigen..min vän Sanna får hjälpa mig!

Uppdatering:
Sanna, tyckte även här att det var en bra produkt men svårt när man inte använt den regelbundet. Jag själv trodde att man skulle uppleva den lite “ner fettande” men hon upplevde den inte alls så. Ja upp till bevis efter att man använt den några gånger!

/Tried some new products from Kérastase and I only have three words: Love, Love, love. Please press the translate button to the right on my page and you´ll get everything in english!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar