I samarbete medTips & Tutorials

Video 1 – In collab with L’Oréal Paris

Nu är den första videon äntligen ute! Jag har tillsammans med L’Oréal Paris spelat in olika makeup tutorials som nu kommer att rullas ut några veckor. Twisten i samarbetet är däremot att jag INTE sminkar utan det står deras officiella makeupartist , Teresa Grundin, för. Jag sitter däremot modell och försöker ha koll på att inte blinka allt för mycket haha

Att sitta modell var ju högst sagt ovant men jätte roligt. Jag står nog hellre och jobbar framför kameran trots allt haha. Hoppas att jag ser något gladare ut på de andra videosarna. Så svårt att se neutral ut med min lilla sneda mun. Ja ja, det blir säkert jätte bra det här!! Sjukt snygg video i alla fall!

Alla videos kommer att ligga på min Youtube kanal. Så passa på att prenumerera på den så att du inte missar någon utav avsnitten. Du prenumererar på länken HÄR:

/Now, the first video is finally out! I have been doing a collaboration with L’Oréal Paris and I´m so excited to show you. We have recorded different makeup tutorials which will now be rolled out for a few weeks. The twist in this collab, however, Is that I didn’t do the makeup’s but their official makeup artist, Teresa Grundin. I was acctually sitting model and tried my best to not blink too much with my eyes haha

Sitting model felt a lttle bit weird but it was very fun. I probably prefer to worki in front of the camera with my brushes, after all, haha. Hope I look a lttle bit more cheerful on the other videos. So hard to look neutral without closing my crooked little mouth. Yeah, yeah, what ever! You can’t be perfect. haha

All videos will be shown on my Youtube channel. So take this opportunity to subscribe to it so you do not miss any of the sections. You can subscribe HERE!

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU