*Dessa har jag fått som produktprover.

JAG ÄR BESATT AV DENNA DOFT!

Lumene Arctic Spa serie är inte speciellt någon nyhet ute i handeln men för mig är de helt nya! De flyttade in i mitt badrum för några månader sen och jag har verkligen fått dille på doften! En lyxig doft!

Serien kom i 4 produkter, se ovan, men scrubben har jag inte hunnit testa dessvärre. Samtliga innehåller vildväxande tuvull (ett halvgräs som för att klara den extrema miljön den lever i avsöndrar socker, antioxidanter och mineraler) och de blir super lena på huden.

Så här tyckte jag om produkterna:


Arctic Spa Body Lotion, 99 Kr (200ml)
– Den här älskar jag! Känns rå lyxig trots priset! Värsta kapet och den kommer jag köpa om! Sjunker in snabbt och lämnar huden super mjuk. Ett toppen tips att köpa i julklapp till någon!

Arctic Spa Shower Cream, 99 Kr (200ml) – Samma här, doften är helt avgörande i den här serien och jag älskar att använda den i duschen. Den unika formulan med tuvullsextrakt hjälper till att återfukta och skydda huden, samt ger den näring för en fräsch och ren hud!

Artic Spa Body Butter, 119 Kr (100ml)

Den här body buttern var dock inte som jag förväntade mig. Konsistens är verkligen avgörande och den här produkten var alldeles för fet för min smak. Den sjönk inte heller in särskilt fort vilket bara gjorde att jag kände en tunn hinna av fett på kroppen efter duschen. Så synd då jag verkligen älskade resten av produkterna.

Produkterna kan du hitta på Åhléns!

/Tried a Spa serie from Lumene (Finnish Brand) and I loved two of the products! The scent is so much luxury for me and the products have such a nice price! Loooove them. You can find these abroad! Plice follow this LINK to find out where!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar