Face Hydrating Toner 200 ml 49 Kr, Face Eye Cream 20 ml 79 Kr…

…Face Cleansing gel 100 ml 39 Kr, Face Cleansing Foam 200 ml 79 Kr och Face Cleansing lotion 200 ml 49 Kr…

…Night cream 60 ml 89 Kr, Day Cream Caring 60 ml 79 Kr & Day Cream Normal 60 ml 79 Kr.

Apotekhjärtat i Mall of Scandinavia!

*Produkterna är skickade till mig som produktprov, åsikter som jag uttrycker i bloggen är mina egna:)

Apolosophy har tagit fram en egen hudserie som passar alla hudtyper och priserna är vääldigt låga! Perfekt för någon som ska investera i sin första ansiktsrutin? Bra julklapp till en ung tonåring som tvättar ansiktet med tvål och vatten typ;) 

“En serie apoteksprodukter speciellt framtagen för den utsatta huden i ansiktet, med återfuktande rengöring och parfymfria vårdande krämer, var och en specialiserad för sin uppgift. Nattkräm med gurkört lugnar. En extra dos vitamin E bekämpar fria radikaler om dagen, hyalyronsyra och vitaminkomplex ECF ger den tunna huden runt ögonen extra uppmärksamhet.”

Som du ser ovan är alla produkter parfymfri och därför extra perfekt för dig med känslig hy. Jag själv älskar ju doft i produkter så jag tycker att de blir lite för “kliniska” för min smak. Däremot så kan jag varmt rekomendera nattkrämen med gurkört och skumrengöringen de stack ut lite extra och kändes väldigt behagliga!!

Dessa produkter finns att köpa på Apotekhjärtat! Kan passa på att säga att deras nya butik ute i Mall of Scandinavia var något riktigt extra! De har en smootie bar i butiken och säljer super bra ingredienser om du gillar att göra egen smootie! Smakade en utav dom och den var smaskens!

/Swedish pharmacy brand Apolosophy launching a scincare serie made for all skin types! They are parfume free and very good for sensitive skin! Perfect for a teenager that is going to buy her first skincare for example. An extra yeah! for the night cream and the foam cleanser! Loved it!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar