Ögonmakeup & Looker

‘SPARKLING GLITTER EYELINER’


Idag är det fullt upp med jobb. Först ska jag iväg och piffa damer och herrar på Mercuri International inför deras nya profilfoton och på eftermiddagen ska jag iväg och göra makeup på värdarna för Mamma Boosten! Renee Nyberg har jag alltid velat sminka, hon verkar så himla mysig! Älskar henne och David Helenius sketcher på Instagram haha. Sedan blir det piffning på Danny Suecedo och Thomas Järvsheden! Berättar mer på måndag om hur det gick!:) Kram på er och trevlig helg!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 
Ögon / Eyes
Cream eyeshadow Dandy Nabla Cosmetics
Eyeliner Make Up Store
Nude Matt Inliner Lorac
Eyeshadows corrupt Makeupgeek
Starlight Illuminator Anastasia Beverly Hills


Fransar / Eye lashes 

Iconic Sweedlashes
Multi lashes Make Up Store
 

Bryn / Eye Brows
Brow wiz & Duo shadow Dark Brown Anastasia Beverly Hills

  

Lämna en kommentar