Ögonmakeup & Looker

MADREPERLA

Då var det måndags-dags igen! Dagarna rusar iväg nu..17 dagar kvar tills jag får se min babe! Aldrig längtat så mycket efter något! Helgen gick sjukt fort. Min kusin och hans tjej hälsade på från Luleå i fredags. Under lördagen sminkade jag en tjej som skulle tävla i fitness, gjorde en festmakeup på en juriststudent som skulle på bal och sedan åkte jag och höll gruppkurs för två mammor och två tonårsdöttrar! Så trevliga allihop!

Nu tutar vi igång den här veckan med massa annat skoj! Glöm inte att delta i tävlingen om sleek paletterna man kan vinna, den avgörs efter lunch. Ni hittar den under kategorin Competitions! Puss och hej på er!

/Time for Monday again! The days are rushing forward now..17 days left until I get to see my babe! Never longed so much for anything! The weekend went  so fast. My cousin and his girlfriend visited me from Luleå on Friday. On Saturday, I did makeup on a girl who competed in fitness, then I made a party makeup on a law student that was going on ball and then I held a group course for two moms and two teenage daughters! They were all so nice!

Lets start this new week with a bunch of other fun stuff! Hugs to you out there!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eye primer clear – Make Up Store
Eyeshadow Madreperla, Daphne No°2 & Cattleya – Nabla
Velvetline Bombay Black – Nabla
Style matic Eyeliner Black – Flormar
Mary Loumanizer – The Balm

Fransar / Eye lashes 
Adhesive Clear – Sweedlashes
Doll – Make Up Store
Mascara Le film Noir – Nabla

Bryn / Eye Brows

Brow devine Neptune – Nabla
Eye brow kit – No7
Control Freak Eyebrow gel – Nyx

Lämna en kommentar