Jobb & bakom kulisserna

VIP BREAKFAST EVENT AT H&M

          

WÖRK!
Här kommer lite bilder från mitt jobb tillsammans med LÓréal förra fredagen. H&M hade en Vip frukost för deras medlemmar och Elle tillsammans med LÓréal var där och pratade makeup och klädtrender inför Elle-galan! Teresa Grundin la en “typisk”gala makeup på mig och sedan fick vem som helst i publiken möjlighet att testa på makeup från märket. Så trevligt och kul att lyssna på Elle´s Cia som berättade kort om 4 olika stylingar på typiska outfits för Elegalan. Ni ser dom ovan!

Ni missade väl inte att ni kan vinna två biljetter till Elle-galan på min Instagram? In och tävla för guds skull så får vi mingla tillsammans på grand i januari! Tipsa alla vänner också så att de också kan tävla, så kan de ta med dig som + 1! Större chans att vinna så klart! Ni ser en bild där det står tävling på! Do it! -> @makeupbylina

/Here are some pictures from my job with Loreal last Friday. H&M had a VIP breakfast for their members and Elle along with Loreal was there and talked makeup and fashion trends for the upcoming Elle Awards! Teresa Grundin made a “typical” gala makeup on me and then anyone in the audience could get the opportunity to try the makeup. So nice and fun to listen to Elle’s Cia that gave us a quick brief about 4 different typical outfits for the Elle Awards. You’ll see them on the pics above!

Lämna en kommentar