ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED L'OREAL PARIS & ELLE

I samarbete medTips & Tutorials

INSPIRATION FOR THE PERFECT XMAS LOOK

Så lägger du den perfekta jullooken

Här kommer den andra Makeup-videon jag har gjort tillsammans med L’Oréal Paris och deras Makeup Artist Teresa Grundin inför Elle galan i Jauari! Videon ligger uppe på Ellegalans-hemsida nu också, himlans roligt! Den här looken tyckte jag var en utav de snyggaste vi gjorde. Jag är van och ha ganska mycket på ögonen för att göra dom något större så den kändes helt rätt för mig.

Dessutom ingår det ett läppstift i looken, Tanzania Rubis, som jag tycker är galet snyggt nu till jul! Gillar ni det? Jag ska lägga upp lite closeup bilder på läpparna runt lunch!

Idag är det förresten 1 månad kvar till Elle-galan är på Grand i Stockholm! Jag har bestämt mig för klänning nu och fick faktiskt hem den igår! Jag ska så klart ge er en smygkik så fort jag testat den! Sedan måste jag rådgöra lite med er om vilken sorts skor och väska jag ska ha till! Jag är såååå taggad!

Vill du följa med på Elle-galan förresten?
Du har väl inte missat att det är näst sista dagen i min tävling på Instagram om 2 biljetter till galan?! Skynda in och tävla nu så dras vinnaren här på bloggen i morgon kl 12.00!

Så exalterad!!

Alla produkter som använts i looken ovan är alltså från L’Oréal:

La Palette Smoky.
Mascaran Féline.
Läppstiftet Tanzania Rubis för förföriska läppar.
Nagellacket L´or Jungle.

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU