…okej ett inlägg till innan helgen haha. Måste bara berätta om i tisdags då jag tillsammans med lite annat härligt folk blev inbjuden av Polhem till ett skönt mingel med Hunkemöller.

Att slänga av sig Bh:n när man kommer hem måste vara bland det skönaste som finns ju!? Detta kan bero på att du bär fel storlek och därför får fel tryck…tex kan du få en alldeles för stor tyngd på axlarna.

Det är sjukt vanligt med fel storlek…man har ju noll koll egentligen. Jag fick däremot en bh-upplevelse förrförra året då jag var på NK och blev mätt. Har ni aldrig gjort det så gör det! Snacka om att man blir paff när man inser att man i alla år haft fel stlk.

Jag har faktiskt aldrig handlat på Hunkemöller innan så det var super kul att få se deras fina ute i deras nya butik i Mall of Scandinavia. Under minglet blev vi också mätta och det visade sig att jag ändrats en del sedan sist. Så jag testade ut mig en ny BH och tillhörande trosa. Dessutom blev det ett blått nattlinne (väldigt otippat då jag typ alltid väljer svart).  Så kul att få med sig det innan resan.

I vilket fall så var det ett super trevligt event, så lyxigt att avsluta dagen på det sättet.. Tack så mycket till både Polhem och Hunkemöller! Jag ska absolut titta förbi nästa gång jag är i närheten <3

Vet ni…nu tar jag, som sagt, helg en dag i förskott. Jag ska njuta hela helgen med pojkvännen! Uppdatering får ni nästa vecka;) Puss på er och ha en fin helg!

/Last tuesday I visited the new Hunkemöller store in the Mall of Scandinavia here in Stockholm. Polhem (The Pr agency) hosted a really nice event there and it felt so good to be spoiled for one afternoon before I went on vacation. Now I have a new pair of underwear & a beautiful nightgown to wear! Thank you so much for a really nice time!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar