Självklart var vi tvungna att inför lite svensk tradition. Den hedliga julklappsleken i ful action!

I 28 år har jag spenderat julafton med familjen i Sverige. I år blev det lite annorlunda. Då killen är från Argentina, så var jag ju bara tvungen att testa deras traditioner. Har sett fram emot det så mycket då firandet såklart ser lite olika ut.

Det mesta är likt hur vi firar i Sverige men i skandinavien firar vi jul den 24:e, det gör inte riktigt resten av världen, haha. Här firar man julen med middag kl 22.00 och sedan vid 12 slaget skålar man in julen med champagne (lite som nyår) och efter det kommer tomten!

Vi var 25 personer i år och firandet slutade ungefär kl 4.00! Kl. 6 var det däremot dags att vakna igen då vi skulle resa vidare till Uruguay. Vi ska spendera 2 veckor här ungefär…Gissa om jag var trött! Laddar upp fler bilder under veckan! Ser så mycket framemot massa dagar på stranden!

Hoppas ni hade en fin jul allihop! Puss på er!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar