Wow, 2015! Vad ska man säga? Det har varit ett låååångt år. Inte alls gått så snabbt som året innan. Förra året när jag skrev min “resumé” för hur 2014 hade varit (Läs HÄR) så kände jag på något sätt att 2015 skulle bli en slags transportsträcka med ännu mer hårt jobb. Det blev det också men jag har också fått skörda mycket frukt av det hårda arbete jag lagt ner vilket är fantastiskt.

Privat har jag fått uppleva ett år med massor av kärlek, resor, glädje, ny familjemedlem, tunga sjukdomsbesked i familjen, kämparglöd, lycka, tacksamhet och massor av nya insikter. Insikter om vad som är viktigt för mig. Jag har lärt mig massor!

2016, jag tror detta kommer bli ett glatt år med många förändringar. Det är det jag känner just nu. Jag ser fram emot ännu fler utmaningar, ännu mer kärlek och önskar att alla får vara friska och glada runt omkring mig.
Jag har många nya projekt på G och i början av året kommer en stor förändring med bloggen att äga rum (avslöjar så snart jag kan).

Jag ska sätta mig och skriva mitt årliga brev till mig själv nu och sätta upp nya mål för det nya året och det viktigaste av allt…jag ska bocka för de mål jag haft under 2015 som jag uppnått. Bästa som finns med mållistor! 😉

Jag är så laddad för det nya året! 2016, nu kör vi!

Nedan följer en liten resumé om hur mitt 2015 såg ut!

Hälsa

Lovade mig själv att ta hand om kropp och själ något mer än vad jag gjorde 2014. Började träna regelbundet, fortsatte med min gluten- och laktosfria kost och har mått toppen hela året! Startade året med en Spa Weekend till Yasuragi (Läs Här), ute i Sthlms skärgård för första gången. Velat göra det hur länge som helst. Så mysigt!

  
Milano

Bye Bye till Milano där killen bodde. Nu väntade månader av väntan på allt pappersarbete som krävs för flytten till Sverige. 11 månader har gått sedan vi sökte och vi väntar fortf på ett OK. Det var bara för killen att återvända till Buenos Aires och vänta där. Tålamod! What doesn’t kill you makes you stronger!

Argentina Del 1

Lovade mig själv att fortsätta resa som en tok då jag älskar det! Besökte Sydamerika för första gången och träffade killens familj! Vilket land, fattar inte att jag inte besökt det tidigare! Plockade upp mina gamla spanska kunskaper och började plugga språket igen! Me gusta mucho!


Kött och fotboll, två stora upplevelser i Buenos Aires! Vet inte riktigt vad de sprutar in i europeiskt kött…kött i Argentina smakar riktigt kött. Vår kära Oxfilé är hästlängder ifrån hur det ska smaka! Dessutom är kött billigare än fisk och kyckling här borta. Skumt va?


Tog en flygtur i familjens plan…vilken upplevelse! Detta var ett plan från Andra världskriget så man satt på helspänning hela flygturen.



Cataratas Iguazu

Överraskades med en underbar födelsedagspresent. Vi åkte till norra delen av Argentina och besökte Vattenfallen i Iguazu (Läs mer här)!



Naturen var magisk, djuren, vattenfallen i månljuset [Läs mer här]…snacka om semester! Njöt fullt ut varje dag! Obeskrivligt!

Ni kan nu kalla mig Moster

Välkommen älskade Kevin! Min älskade systerson föddes. Så efterlängtad! Finner inga ord för hur mycket han betyder för familjen<3 Världens finaste!

Sanibel, Florida

Jag besökte Usa i år igen. Jag är hopplöst förälskad i det här landet!

Först tog vi en roadtrip till västra delen av Florida och semestrade på den vackra ön Sanibel!


Key West, Florida

Sen blev det Key West…hav så långt ögat kan nå…


…och broarna mellan alla öar var oändliga!

 


Att vara turist innebär ett besök på Duval street, ett besök utanför Hemingways boning och självklart måste minst 1 keylime pie slinka ner!


MIAMI BEACH


Tillbaka i Miami.


Massor med mys, poolhäng och…

   
…mat mat och mat. I mitt paradis, haha.


Seglade för första gången i mitt liv. Så härligt!

Spenderade en hel del tid på Öland & i Oskarshamn med familjen. Mina älskade morföräldrar fyllde även 75 år så det blev en hel del firande.

  
Var även i Figeholm, där vår sommarstuga ligger. För tillbaka så mycket minnen och här kan jag verkligen vila upp mig!

Mina vänner. De bästa i världen. Så mycket fina minnen vi har från 2015! Spaweekend, mysiga middagar, kryssningsweekend, födelsedagsfirande etc etc..


Vi har hängt ihop i så många år och många fler år blir det! Nästa år får vi ett tillskott i vår lilla vänkrets. Tänk att vi är vuxna nu haha.

Till sist…mina sociala medier. Jösses! Jag är så jädrans glad över min Instagram. Mitt mål förra året var att få 20 000 följare.  Jag dubblade nästan mitt mål! Kan inte förstå hur mycket människor det är…från jordens alla hörn!

Jag har även fått möjligheten att samarbeta med fantastiska varumärken och grymma människor på diverse Pr byråer! Isadora, No7, Yves Rocher, Anastasia Beverly Hills, Loreal mfl Tack alla för ert ständiga peppande, alla fantastiska ni som följer mig både på IG och här på Bloggen! Jag är överlycklig över att kunna göra detta på nästan heltid!!

Nähä, nu har jag skrivkramp! Tack igen för att ni läser!<3 Jag ser så mycket fram emot att få visa er mer bilder från 2016!

Vi ses nästa år hörrni!!! Puss

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar