Ögonmakeup & Looker

‘Midnight Dots’

Här kommer Onsdagens ‘Midnight Dots’ för att inspirera inför helgen! Ok, du kanske inte behöver göra så mycket prickar som jag gjort om du ska ut på en middag men det kan vara riktigt schysst att göra prickarna där det blå går över till det svarta. Alltså som att “maskera in” kanten så att den inte syns alltför mycket. Våga testa…det kan bli riktigt snyggt! Puss på er


Here comes the Wednesday Look ‘Midnight Dots’ to inspire you before the upcoming weekend! Ok, you might not need to do as many dots in your makeup that I did if you are going out for a dinner but it can be really cool to do the spots where the blue goes into the black to cover the edges so it doesn’t show too much. Try it… it can be really neat! Hugs to you


Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eye primer Clear Make Up Store
Eyeshadow Neptune, Corrupt & Center Stage Makeupgeek Cosmetics
Deep Sea Pearl 01 Elisabeth Arden
Liquid Eyeliner Make Up Store
Mary-Lou Manizer The Balm
Inliner Kajal 50 Satin White Isadora

Fransar / Eye lashes
Eyelashes Gabbi Sweedlashes
Clear Adhesive Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Dark Brown & Duo shadow Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Naglar / Nails
Blue= Wild Knights White= Verona Lace Made by Scratch Nails Linnegatan with colors from Cuccio

Lämna en kommentar