Jobb & bakom kulissernaÖgonbryn

VILL DU FÖRNYA DINA ÖGONBRYN?

Gråa tunga arbetsdagar, trist väder och en känsla av att vilja förnya och förändra infinner sig ständigt när det är vintertid. Jag tror inte  att du är ensam om att känna igen dig i någon utav dessa känslor just nu. Ibland måste man börja med något litet…sen rullar allting på. En sådan liten grej som att förnya sina ögonbryn eller att faktiskt byta eller starta med nya rutiner i sminkningen kan göra stor skillnad i vardagen.

“…Inte förändra för att något är mindre bra utan för att förnya för att fortsätta utvecklas och kanske upptäcka något ännu bättre!”

Du tror kanske att det inte går att göra något med just dina bryn? Att de inte växer eller att det är omöjligt? Skärpning! Nu tar vi tag i detta och så får du en ny kick inför våren! Just Do it!

Jag finns på Salong Bangerhead inne i Centrala Sthlm där jag erbjuder både ögonbrynsplock/färg och Makeupkurser!

Maila mig om du är lite små sugen på att boka tid så får du all information där! > makeup@linaekh.se


Long hours at work, dreary weather and a sense of wanting to innovate and change arises constantly here in Sweden during the winter time. I don’t think you are alone in recognizing yourself in any of these feelings right now. Sometimes you have to start with changing something small … then everything will start to change. Such a little thing as renewing your eyebrows or to actually change or start with new routines in your makeup can make a big difference in your everyday life.

“Change to develop yourself and to discover something better!”

You may think that it´s impossible to renew your own eye brows? That they don’t grow or that it’s not possible for you to change them? You now what? Everything is possible. If you are in Sthlm please remember that I offer both eyebrow plucking / color and makeup courses at Salon Banger Head in central Stockholm. If you want to book an appointment to get spring motivation…contact me here! > makeup@linaekh.se

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU