Video tutorial Smokey Eyes

Här kommer en efterlängtad video om Smokey Eyes –  en tutorial som jag lovat er under ett par veckor nu! Tog ett tag för mig att göra klart den pga semestern men nu är den up & running. Hoppas ni gillar den och att den kan ge er ett par tips inför helgens festligheter! Enjoy och glöm inte följa mig på youtube >Makeupbylinaekh< så får du se alla videos först och får tillgång till full produkt information!

Trevlig helg finisar!


Here comes my new Video Tutorial: Smokey Eyes – that I promised you for a couple of weeks ago! Took me a while to finish it because of my vacation but now it’s up & running. Hope you like it and that it can give you a couple of tips for the weekend’s festivities! Enjoy and do not forget to follow me on youtube > Makeupbylinaekh < to view all my videos and to get access to the complete product information!

Happy weekend babes!

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar