Ögonmakeup & Looker

‘VALENTINES’

Valentines

Valentines

Valentines

Valentines

Valentines

valentinEs

VALENTINES….Romantiken börjar sprida sig på alla sociala-medier. Vet att många älskar och hatar den här dagen som snart kommer. Själv har jag de senaste åren varit ganska anti Alla hjärtansdag om jag ska vara ärlig. Jag är en sån där som tycker att man borde uppskatta kärleken under vanliga omständigheter när som helst i stället. Självklart tycker jag att det är dyng mysigt också, det ska jag inte ljuga om men jag tycker det är en sådan jäkla köphets! Jag vill däremot gärna bli uppvaktad då jag älskar romantik:) Min pojkvän är däremot jätte anti den här dagen men då är han faktiskt extremt romantisk vid andra tillfällen i stället. Så han är förlåten för att han inte uppmärksammar dagen haha.VALENTINES….The romanticism is beginning to spread in all social media. I know that many of you both love and hate this day that’s about to arrive soon. Myself have in recent years been pretty anti Valentine’s Day if I’ll be honest. I am one of those who think that we should appreciate the love under ordinary circumstances, at any time instead. Obviously, I think the Day is pretty cozy too, I will not lie to you but I think it’s so much pressure in buying stuff. I would like to be courted as I love romance though haha. My boyfriend is however very anti this day, but then he is actually extremely romantic at other times instead. So he is forgiven haha.


Produkter jag har använt / Products I’ve used 

Bas / Base
Snake Booster oil – Rodial
Skin tint Hamptons 02 – Rodial
Concealer Aspen 01 – Rodial
Glow gleam kit Mimosa & Crushed Pearl – Anastasia Beverly Hills
Balancing Teint Powder – Dr Hauska

Ögon / Eyes
Eyeshadow Blossom, Buttery & Sherbert from the Self made palette – Anastasia Beverly Hills
Eyeshadow No Waiting & Leather Pants Nightlife palette – Sigma
Stay Precise Eyeliner – No7
Magic pencil Light Nude – Nabla

Fransar / Eye lashes 
Boudoir – House of Lashes
Glamolash mascara XXL – Rodial

Bryn / Eye Brows
Glamobrow Ash Brown – Rodial
Beautiful Eyebrow kit – No7

Läppar / Lips
Liquid Lipstick Soft Lilac – Anastasia Beverly Hills


Lämna en kommentar