FLORAL SECRET

fLOral SECRET

1986, det var året då jag föddes och det innebär ju att jag fyller 30 i år. Oh, lord. Snacka om att tiden går fort! Ett företag som också firar 30 års jubileum i år är Panos Emporio, ett svenskt företag som jag tror många utav er förknippar med badkläder kanske?

Så mycket minnen från när man var liten och skulle flyga och man kunde beställa Panos på planet. Det var coola grejjer det. Nu i vuxen ålder har jag faktiskt haft noll koll på att de även säljer beauty produkter.

Parfymen tar mig direkt tillbaka till minnena från flygplanet. Så här ska en Panos parfym dofta!

Parfym Floral Secret 30 ml 359 Kr


1986 was the year when I was born and that means that I turn 30 years old this year. Oh, lord. Talk about that time flies! A company that also celebrates it’s 30th anniversary this year is Panos Emporio, a Swedish company that I think many of you associate with swimwear perhaps?

I have so much memories from when I was little and travelled and you could order Panos on the plane. It was cool stuff, I can tell you. 🙂 Now as an adult, I actually had no idea that they also sell beauty products.

The perfume takes me right back to my plane memories. That´s exactly how I thought a parfume from Panos would smell like!

Parfume Floral Secret 30 ml 359 SEK

Panos can be ordered at Bangerhead.se


 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min Policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar