Jobb & bakom kulissernaÖgonbryn

COLOR YOUR EYEBROWS?

Som jag älskar bryn…men det vet ni ju vid det här laget. Ett himla bryntjat är det på mig alltså haha. Förra veckan träffade jag en ny kund som heter Vendela. Hon hade aldrig färgat ögonbrynen innan och blev övertalad av sin syster att testa. Visst blir det en sådan skillnad?

IMG_6264

Brynfärgen man använder håller olika länge. Det är så himla individuellt men oftast håller den upp till 2 veckor. Jag älskar det då man slipper fylla i dom lika mycket med makeup. Första 1-2 dagarna när man har färgat så blir det alltid lite mörkare än vad det blir sen då lite färg alltid fäster på huden.

iMG_6292

Vill du testa? Då finns jag på salong Bangerhead Studio i Sthlm några gånger i månaden. Där håller jag makeup- och brynkonsultationer!

Maila mig för prisinformation och bokning:

makeup@linaekh.se

PS. På deras hemsida tipsar jag idag om mina 5 favorit produkter jag använder flitigt. Använd den härliga rabattkoden: Lovelina så ger den 20% på hela sortimentet under hela dagen idag! Spana in HÄR!


Today I´m talking about using permanent color on your eyebrows. It makes such a difference! How long it stays are so individually though but usually it keeps up to 2 weeks. I love it when you don’t have to fill the eyebrows with so much makeup everyday. The first 1-2 days will always be a little bit darker than it will be after awhile because a little color will always stain the skin for a few days.

Do you live in Sweden and want to try this? Contact me at: 
Makeupbylina@byou.se

Relaterade inlägg

2 kommentarer till “COLOR YOUR EYEBROWS?”

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU