Jobb & bakom kulissernaÖgonbryn

Dags för en brynförvandling?

Som jag älskar bryn…men det vet ni ju vid det här laget. Förra veckan fick jag besök av en ny brynkund som heter Vendela. Hon hade aldrig färgat ögonbrynen innan och blev övertalad av sin syster att testa.

IMG_6264

Brynfärgen man använder håller olika länge. Det är så himla individuellt men oftast håller den upp till 2 veckor. Jag älskar det då man slipper fylla i dom lika mycket med makeup. Första 1-2 dagarna när man har färgat så blir det alltid lite mörkare än vad det blir sen då lite färg alltid fäster på huden.

iMG_6292

Vill du testa? Då finns jag på salong Bangerhead Studio i Sthlm några gånger i månaden. Där håller jag makeup- och brynkonsultationer!

Maila mig för prisinformation och bokning: makeup@linaekh.se

2 kommentarer till “Dags för en brynförvandling?”

Lämna en kommentar