SEPHORA LOVES KAT VON D

SEPHORA LOVES KAT VON D

SEPHORA LOVES KAT VON D

SEPHORA LOVES KAT VON D

SEPHORA LOVES KAT VON D   SEPHORA LOVES KAT VON D

SEPHORA LOVES KAT VON D

IMG_6878
sEPhorA LOVES KAT VON D

Yup, Sephora Loves Kat Von D. Jag med! Här kommer bilderna från gårdagens event på Sephora när Kat Von D hade premiär! Det var så mycket folk och så trevligt! Kunder hade stått och köat från tidig morgon. Galet kul!

Fick ju äran att träffa Erik Soto, huvudmakeupartist till Kat, då han körde en snabb makeup-genomgång med mig och testade ut lite produkter. Vilken sweetheart han var alltså! Så trevlig och så duktig. Vi fokuserade på basen men hann med ett par snabba ögon och läppar med. Älskade ansiktsprimern, Loch-it Featherweight. Han använde den till allt. För att blanda ut basen, göra läppglans till rouge mm. Den ska jag införskaffa! Vännen Linda Hallberg fick också en sväng om med Erik. Hon fick ett så himla snyggt läppstift. Himlans fina produkter måste jag säga.

Tack Vass Pr och Sephora för ett super trevligt event!<3


Yup, Sephora Loves Kat Von D and so do I! Here are the pictures from yesterday’s event at Sephora as Kat Von D’s makeup premiered! There were so much people! Customers stood and queued from early morning. Crazy!

Got the honor to meet Erik Soto, head makeup artist to Kat, for quick makeup briefing and then he tested out some products on me. What a sweetheart he is! So friendly and so good at what he´s doing. We focused on the base but had time for some quick eyes and lips as well. I loved the base primer, Loch-it Featherweight. He used it to everything. To mix the base, making blush out of lipgloss etc. I need it! My friend Linda Hallberg also got a moment with Erik. She got such a neat lipstick. Really like this products, I must say.

Thank you so much to Vass Pr and Sephora for a super nice event! <3


 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar