imG_8435

Jag tror verkligen på attraktionslagen [Läs mitt tidigare inlägg här]. Att det man tänker och känner, det attraherar man in till sitt liv. Många kanske tycker detta är blaj blaj men det är så jäkla tydligt för mig att det fungerar.

Under 2013 kom jag i kontakt med en bok som heter The Secret [Klick] skriven av Rhonda Byrne. Den beskriver egentligen hur vi själva styr över vad som kommer till oss. Lite flummig med “universum-tänk” för en del kanske men det är ändå en väldigt intressant bok!

I boken nämns det bland annat att man ska skriva ner sina drömmar och mål på papper i form utav bilder – en såkallad Visionboard.  Sedan ska man någon gång varje dag eller varje vecka kika på den. Det behöver inte vara så avancerat egentligen… jag gjorde det i ett word-dokument, sparade bilder på tankar, känslor, händelser som jag ville skulle komma in i mitt liv under 2014. Sedan tittade jag på det lite då och då.  Sen glömde jag helt bort den under en period…

…MEN för en månad sen så lyssnade jag på Framgångspodden (älskar!) då Alexander Pärleros intervjuade Filippa Salomonsson om mindfulness som då nämnde boken. Rotade fram min gamla målbild och dra mig baklänges när det slår mig att ALLT på bilden slog in under 2014! Nu har jag gjort en ny bild inför 2016 och jag har bilden som skärmsläckare på både mobilen och datorn.

Jag säger bara det… jag tror stenhårt på att attraktionslagen funkar! Gör du?

/Lina


Reflecting about how important it is to have a positive mindset in life! It really makes sense that you´ll attract thinks in you life by thinking positive. Have you read the book The Secret by Rhonda Byrne? I can strongly recommend it because it works. It´s a little bit wooly though;)

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar