Det var länge sedan jag presenterade Top 3 utav något jag verkligen gillar. Just nu har jag dille på Turkost (som jag tror blir vårens hetaste färg). Så here it is: Top 3 utav de finaste Turkosa nagellacken jag hittat just nu! 😉


It was a long time since I presented the Top 3 out of something I really like. Right now I have cravings on Turquoise (which I think will be this spring’s hottest color). So here it is: Top 3 Turquoise nails! I will show you the hottest turquoise n/p I’ve found right now! 😉

TURQUOISE NAILS

Älskar de här färgerna! Helt rätt i vår och blir super snyggt mot hyn så fort vi får på oss lite solbränna!

TURQUOISE NAILS

På samtliga fingrar har jag målat två lager!

IMG_8523

1. Grecian Sea – Cuccio 159 SEK

2. Lancet Sapphire – &Other Stories 70 SEK

3. Turkos – Idun 89 SEK

TURQUOISE NAILS

1. Grecian Sea – Cuccio 159 SEK
Täcker super fint och skulle verkligen kunna bli snyggt med bara ett lager. Färgen känns super trendig just nu och är den som är mest turkos utav dessa 3 tycker jag. Hittade inte just denna färg på webshoppen men de säljs på lite olika salonger. Blir nog lättast om du googlar dig fram:S.

TURQUOISE NAILS

2. Lancet Sapphire – &Other Stories 70 SEK
Det här snyggot fick jag i present härrom dagen av en kompis. Sjukt snygg på då den var väldigt blå-metallisk på! Inte lika täckande som den ovan dock utan här krävs definitivt 2 lager för att få det snyggt!

tURquoISE NAILS

3. Turkos – Idun 89 SEK
Alltså…färgen får mig att längta bort till magiska korallrev! Super fin turkos färg som drar åt mintgrön. Så snygg till vårmodet så man dör. Varit tveksam till om jag gillat Idun’s lack då de inte riktigt sitter bra på mig. Har öst på med toplack denna gång för att se om det hjälper! Färgen är iaf värd ett försök!

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar