OH MY LORD! Oribe Côte d’Azur Luminous Hair & Body Oil…som jag har suktat efter denna fantastiska olja. Den finns inne på Bangerhead Studio salongen jag jobbar på (och på webben) ibland så ibland tar man chansen att smörja in händerna med den lite innan jag har kund. Det var länge sen jag typ hoppade av lycka när jag äntligen fick chansen att testa den ordentligt hemma tack vare Presskontakternas skönhetsavdelning.


OH MY WORD! Oribe Côte d’Azur Luminous Hair & Body Oil… I have longed for this amazing oil. We have it at Bangerhead Studio, the salon were I work at some times, so when ever I’ve had the chance I’ve rubbed my hands with it before I worked with my customers. It was a long time since I jumped out of happiness when I finally got the chance to try it more thoroughly at home thanks to Presskontakterna (a Pr agency in Sthlm). Please translate the rest of the text below in your language.

Oribe Côte d'Azur Luminous Hair & Body Oil

Vad är nu detta för makalös produkt?
Oribe Côte d’Azur Luminous Hair & Body Oil, är en lyxig och skir olja som ger huden eller håret en silkeslen glans och mjukhet. I torrt eller fuktigt hår spelar ingen roll – oljan absorberas direkt efter en lätt sprayning.

Oribe Côte d'Azur Luminous Hair & Body Oil

Doft & Innehåll
Hårmärket Oribe, som uttalas Orbii, är by the way ett utav mina top märken att testa just nu. Allt jag doftat på hittills är himmelskt. De har verkligen lyckats skapa en magisk signaturdoft med inslag av italiensk bergamott, doftviska och sandelträ. Detta kombinerat med en blandning av vårdande oljor med sötmandel, Limnathes alba och gurkört.

Oribe Côte d'Azur Luminous Hair & Body Oil

Egenskaper:
– Omsluter hår och hud i en doftande slöja.
– Låser in fukten för att mjukgöra och återfukta.
– Ger en lyxig, silkeslen glans.
– Absorberas snabbt.

Oribe Côte d'Azur Luminous Hair & Body Oil

För vem passar den till?
Den passar för alla. Jag är obsessed och saknar ord!

Oribe Côte d'Azur Luminous Hair & Body Oil

Köptvång? Ja!
Ska införskaffa mig Schampot och balsamet också nu när jag hunnit testa klart Kerastase. Kroppsoljan finns på Salongen eller så kan man hitta den på Bangerhead.se. För 679 SEK är den din…detta är lyx i en extra lyxförpackning!

oribe CôTe d'Azur lumInous hair &amP; body oil


*Produkten har jag fått som ett pressprov. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar