Jobb & bakom kulissernaÖgonbryn

TIME FOR SOME EYEBROW PLUCKING?

Eyebrow plucking

Eyebrow plucking
Eyebrow plucking   Eyebrow plucking

IMG_2951

IMG_5501

IMG_6264

iMG_4206

Tänkte på det i helgen nu när det är så himla soligt och fint väder ute. Shit vad håren syns! På benen, på brynen…alla de där små blonda håren som man kommit undan med under vinterhalvåret. Sedan kommer ju solglasögonen på och vet ni vad som blir i fokus i ansiktet då? Just det. ÖGONBRYNEN!

Tänkte därför att det är dags att påminna dig om att boka tid för att göra ett par snygga ögonbryn. Jag är redo att testa lite nya verktyg från Real Technique (Start Brow kit) i alla fall!

Du vet väl att jag håller brynkonsultationer på Bangerhead Studio i Stockholm?

Maila mig så får du all info, tider och pris! makeup@linaekh.se


Time to take care of your eyebrows now when its about to become summer. Why? When we use sunglasses one thing is in focus…yes thats right. Your eyebrows! If you are in Stockholm…come visit me for an eyebrow consultation at Bangerhead Studio! I´m ready to try some new tools from Real Techniques on you:)

Eyebrow plucking? Email me for info! Makeup@linaekh.se


 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer till “TIME FOR SOME EYEBROW PLUCKING?”

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU