Ögonmakeup & Looker

La palette Glam Eyes

La palette Glam Eyes

La palette Glam Eyes

La palette Glam Eyes

La palette Glam Eyes

La palette Glam Eyes    La palette Glam Eyes  La palette Glam Eyes

Idag gick jag lös på L’Oréals La palette Glam Eyes. Den innehåller 10 st ögonskuggor, blandade matta och shimriga toner. Super fina färger! För att få fram pigmenten ordentligt i L’Oréal skuggor, som jag nämnt tidigare, så behöver man använda en eye primer. Annars kan de vara lite svår jobbade tycker jag. Jag använde NYX’s Jumbo eye pencil Milk Lait i den här makeupen. Blivit lite smått beroende av den produkten under senaste tiden. Den måste ni testa om ni har möjlighet! Ha nu en fantastisk helg i solen, kompisar!! Puss och kram

Pris: 199 Kr Tillgänglig på Åhlens och kicks från v 27


Today I went loose on L’Oreal’s La Palette Glam Eyes. It contains 10 eye shadows, mixed with matte and shiny shades. Beautiful colors but as I’ve mentioned earlier an eye primer is needed when using L’Oréal eye shadows. Otherwise you will not get the pigment right. I used NYX’s Jumbo Eye Pencil Milk Lait in this makeup. I´m obsessed with that product. You must try it if you can! Now have a fantastic weekend in the sun, pals !! Kisses and hugs from me!

Price: 199 SEK Available at Åhlens or Kicks from week 27.

GEt tHE LOOK 4

Bas / Base

Norrsken Svea Foundation Idun Minerals
Cover blend Concealer Beige Exuviance

Ögon / Eyes
Milk Lait Jumbo eye pencil Nyx
Schwing Black eyeliner The Balm
Eyepencil Tropical Make Up Store
La palette Glam Eyes Loreal

Fransar / Eye lashes
Feline House of lashes
Mega Volume Miss Hippie Loreal
Vivid Brights eyeliner Envy + Escape

Bryn / Eye Brows
Brow Divine Neptune Nabla

Läppar / Lips
Lipgloss Naked Kiss Ellos

Lämna en kommentar