By Terry

By Terry

IMG_8182

By Terry

By Terry

By Terry

IMG_8183

By Terry

IMG_8181    By Terry

Alltså vilken wow känsla att äntligen få testa By Terry´s produkter. Ni har säkert hört talas om deras kända silkeslena Hydra Powder eller kanske om den super tunna och täckande Concealern Touche Veloutee? Fy tusan vad bra dom är! Mest imponerad är jag över deras serum/primers. Det var länge sen jag fick ett halleluja moment över en produkt. Log med hela ansiktet när jag testade dom. Ögonskuggorna var något torrare i konsistensen än vad jag brukar använda så de var inte lika halleluja men det är nog mest en teknik-vana.  Nu har jag kompletterat min makeup väska med massor av nya favoriter. Åh så kul!! Wow igen!

Produkterna finns tex på NK eller på Eleven.se


The wow feeling I got when I finally tried By Terry’s products…lord! You have probably heard of their famous silky Hydra Powder or maybe about the super thin and opaque concealer Touche Veloutee? Damn they were good! I got most impressed by their serum / primer. It was a long time ago since I got a hallelujah moment by trying out a product. The smile I got on my face when I tested them haha. The eye shadows was slightly drier in the texture than what I’m usually used to so they were not as Hallelujah as I wanted them to be, but it’s probably a technique-habit. Now I have completed my makeup bag with plenty of new favorites. Oh so fun!! Wow again!

GEt tHE LOOK 4

Bas / Base
Norrsken foundation Svea Idun Minerals
Touche Veloutee Concealer By Terry
Hyaluronic Hydra Powder By Terry
Blush Tranbär Idun Minerals

Ögon / Eyes
Eye Designer Palette 1 Smoky Nude By Terry
Ligne Blackstar eyeliner By Terry
Crayon Khol Terrybly By Terry

Fransar / Eye lashes 
Mascara Terrybly Waterproof By Terry
Linda Hallberg Edition Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Brow pencil Espresso Nyx

Läppar / Lips
Lipstick 100 Terrybly Nude By Terry
Lip liner Perfect Nude Too faced

Naglar / Nails
Message in a bottle Cuccio


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar