Fått lite mersmak…ni som följer bloggen vet att jag relativt nyligen testat runt bland bästsäljar-produkterna från By Terry (ni som missat LÄS HÄR). Förra veckan kikade jag även närmre på resten av sortimentet i samband med att By terry hade ett pressevent för att visa AW16. Hösten bjuder in till en minimalistisk stil som förstärks av kontraster.


Those of you who follow my blog know that I recently tested around among the best selling products from By Terry (if you missed it READ HERE). Last week I also got a closer look at the rest of the range together with By Terry that arranged a press event for showing us the news for AW16.

Organic Chic

Som jag skrivit känns produkterna super so far…det enda som jag inte är jätte imponerad utav är ögonskuggorna med mineral pigment (de torra). Ska ge den nya paletten, Eye designer palette Parti-Pris en chans dock då färgerna såg så fina ut! De krämiga ögonskuggorna har jag däremot hört gott om, så de ska testas inom kort!

Pris på de nya paletterna i collektionen Organic Chic  Harmonie 1 Forrest Desire och Harmonie 2 Gem Experience (bild nedan) är 460 kr.

Organic Chic

Sedan har vi de nya Rouge-expert Click stick som nyligen kommit som har en ”klick-teknik” 25 sidenmatta nyanser kommer finnas tillgängliga!

Pris: 300 kr

Organic Chic

Bra att veta! By Terry’s nyheter kommer finnas tillgängligt i butik från och med slutet av augusti: NK, Skincity.se, Hudoteket. se, Eleven.se, Eleven butiker, Qvi Si, Grand Parfymeri.

Organic Chic

Makeup Heaven! Färgen jag har på läpparna på bilden högst upp är Hyaluronic Sheer Nude Nr 2 Innocent kiss

organic Chic


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar