Det är en förtrollande doft den där Oribe Côte d’Azur. Väldigt unik och unisex. Det startade med Luminous Hair & Body Oil [läs här] från dom…sen fick jag tips av min frisör att testa Schampo, Balsam och Värmeskydd. Ni kommer älska dessa…

Oribe Côte d'Azur

Nu har jag använt det supermycket då jag blev besatt av doften ganska fort. Den är ganska speciell, så alla kanske inte uppskattar den lika mycket som jag gör i och för sig haha…eller så gör man det.

Côte d'Azur

De har trots allt gjort en parfym också, vilket betyder att många måste ju ha fråga efter doften! Så vill ni veta hur jag springer runt och doftar mestadels av tiden just nu så ska ni uppsöka den här parfymen;) Spännande att se vad ni tycker om den!

Oribe Côte d'Azur

Oribe Côte d’Azur Eau de Parfum 50 ml Pris: Runt 1049 SEK
Oribe Gold Lust Repair Schampoo 250 ml Pris: 535 SEK
Oribe Gold Lust Repair Conditioner 200 ml Pris: 535 SEK
Oribe Balm d’Or Heat Styling shield 100 ml Pris: 479 SEK

oribe CôTe d'Azur

Ps. Nu googlade jag runt och inser att de har doften i doftljus också! Haha vart ska det här sluta!?

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar