Ögonmakeup & Looker

SUMMER & APPLETINI’S

Jag fortsätter att semestra och mysa här nere i Palma då;) Kan inte minnas när jag hade ett “sminkuppehåll” senast. Tror det är nyttigt. Då får man fram suget igen…känner redan att jag saknar all makeup där hemma och mina kunder! Här kommer en fräsch repost från förra året! Ciao!


I continue to enjoy my holiday here in Palma then…;) Can not remember when I had a “makeup break.” I think it’s great…then you start to long for being creative again. I already feel that I miss all my makeup at home haha and my clients! Here comes a fresh repost from last year! Ciao!

GEt tHE LOOK 4

Ögon / Eyes
Eyeshadow Appletini, Yellow Brick road, Shimma Shimma & Neptune  Makeupgeek Cosmetics
Black Eyepencil & Liquid Eyeliner Black Makeupstore
Waterproof Creme Color Ice Blue & Yellow Anastasia Beverly Hills

Fransar / Eye lashes
Flashing Volume Isadora
Eyelashes No.45 Andrea

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Medium Brown & Duoshadow Medium Brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Liquid Lipstick Craft 
Anastasia Beverly Hills

 

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU