Nu är det mesta klart! Att flytta tar på krafterna men det här kan vara det bästa jag har gjort på länge alltså. Jag har jobbat intensivt i sommar så tog faktiskt både flytthjälp och flyttstädning för första gången. Vilken djungel att hitta rätt företag! Jag spenderade massor av samtal/tid på att kolla upp offerter. Lovade ju er att jag skulle tipsa om det var bra. Rekommendationer är ju faktiskt A och O, så jag ska ge er två värdefulla tips vid flyttning:

MEX flyttfirma och First Q Städ! De har varit så professionella, snabba, bra i pris och gett super trevliga bemötande hela vägen! Ska ni flytta så hör av er till dom. Här kommer bilder på vardagsrummet, som lovat…


You know by now that I´ve moved to a new apartment. Here´s a sneak peek of my living room;)

my living room
Så kul att få inreda nya lägenheten! Det blev ett helt annat tänk än jag haft innan…

my living room…två urgamla klotljusstakar kom till användning, minns inte vart de är i från. ‘Ägg vasen’ är i alla fall från Bolia‘s nya kollektion.

my living roomMemar tall candle holder (Grå/ Krom) & Memar low candle holder även dessa från Bolia

my living roomElefanten är från George Jensen…kommer berätta mer om den i veckan.

my living roomAlltså dessa tavlor…jag är kär! Älskar dom så mycket. Posterna beställde jag i samarbete med @Desenio och sedan köpte jag ramarna från samma ställe. De har så snygga motiv, speciellt när det är posters med djur

my living room
White Owl tex. Den här tavlan blev jag lite obsessed with.

my living room
De fluffiga kuddarna är från H&M sedan typ 2 år tillbaka. Den rosa är från Linum (Room).

my living room
Speglarna är från Ikea och är egentligen badrumsspeglar. Ljusstakarna har jag fått i present för hundra år sedan..kommer inte ihåg vart i från.

ecoyaLjus från Ecoya är ett måste, Vanilla Bean…just saying!

my living roomVasen och soffan kommer från Bolia, borden & mattan från Mio

my living room
Ljus, filtar och en kopp te i den här soffan…Ja, nu får hösten komma när som helst!


*I samband med flytten har jag samarbetet med Desenio, Mex och FirstQstäd. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar