LH Cosmetics

LH Cosmetics

LH Cosmetics
The two pics above are taken by Ossian Langenborg, rest of the pics are borrowed from LHcosmetics.com

LH Cosmetics

LH Cosmetics
Borstarna var i superfin syntet och kostade mellan 169-249 Kr/st. Blev lite små kär i deras blending brush. Mer info om borstarna? Klicka HÄR!

LH Cosmetics
LH Cosmetics
Infinity Palette, 399 Kr. Perfekt pigment! Pudrigt krämiga ni vet med bra pigment. Om du vill spana in den lite närmre så hittar den HÄR (Länk)

lH cosmeTIcS

I fredags var det lanseringsparty för LH CosmeticsLinda alltså…det finns inget stopp för min vän Linda Hallberg. Hon är magisk på att skapa kreativa looker och nu har hon äntligen (efter 2 års slit) tagit fram början på hennes egna makeuplinje, LH Cosmetics! Här får man tänka och skapa fritt då paletten Infinity kan användas till allt. DU är den som skapar och bestämmer över din egen look. Därav deras #Iamthecreator hashtag. Älskar allt med detta! Bra jäkla jobbat Linda…det kommer gå som smör det är jag säker på!!!

Produkterna säljs på Kicks.se


Last Friday I was attending the launch party for LH Cosmetics. Linda … there is no limits for my friend Linda Hallberg. She is magical and awesome creating creative looks. She has finally (after 2 years of hard work) developed her own makeup line, LH Cosmetics! Here you can create and play, using their Infinity palette for everything. YOU are the creator and decides over your own look. Hence their #Iamthecreator hashtag. Love everything about this! Good work Linda … it will sell like h*** I’m sure !!!

The products are now sold exclusively at 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar