Att sätta mål

Att sätta mål

För några veckor sedan skrev jag lite om det här med mål. Att sätta mål och sedan följa upp flera gånger under året har jag varit lite mindre bra på. Ikväll ska jag däremot följa upp dom målen som jag satte sist och sedan skriva ner fler i min nya notebook ( Jo & Judy ). Visst är den fin? Jag älskar att planera i lite finare anteckningsblock. Det blir liksom mycket roligare att sätta mål då. Håller ni med?:)

att-satta-mal

Ett utav mina mål eller snarare löften till mig själv… är att inte trycka bort saker jag “känner”. Ni som känner mig väl vet att jag har en sida som jag inte visar upp här särskilt ofta… Min spirituella sida kommer väldigt ofta i skymundan då jag har så jäkla mycket att göra hela tiden men lovade mig själv förra månaden att ta tag i den. Det resulterade visst i att jag anmälde mig till en grej som startar på onsdag och som kommer hålla på i ett halvår. *Hjälp* vad har jag gett mig in på haha. Berättar inom kort!

att-satta-mal-1

 


*Produkten har jag fått som ett pressprov Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkten. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar