Ni missade väl inte förr förra veckans sneak peek av min privata sminkväska? Om ni gjorde det så kan ni läsa DEL 1 HÄR. Här nedan fortsätter jag lista mina favoriter just nu. Detaljer om produkterna har ni på länkarna i texten.

sminkväska

sminkväska

Det är ingen hemlighet att jag är förälskad i brynprodukter från Anastasia Beverly Hills. Jag använder Dip Brow Pomade (länk här) i färgen Taupe och sedan deras Brow wiz (länk här) pennor. Färgen varierar! Sedan älskar jag NO 7 Eyebrow Kit Light (länk här) som innehåller brynskugga, vax och highlighter. Guldvärd!

sminkväska
Ett par måsten. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original är grym om du söker efter en bra eyeprimer. Sweed lashes clear/white adhesive (länk här) är franslimmet jag använder. Hoppas att de gör ett svart lim snart (föredrar egentligen det.) Sen har vi Smashbox Insta-matte Lipstick transformer (länk här). Den gör alla läpprodukter helt matta! Sinnesjukt bra, så den använder jag ofta!

sminkväska
Dessa finns alltid i min sminkväska:

Mac Fluidline eye pencil Black brilliance
Nabla Magic Pencil i färgen Nude
Lumene Sensitive Touch Automatic Eyeliner Deep Black
Lorac Front of the line PRO Dark Brown Matte
Make Up Store Eye pencil Czar Vet inte om den finns kvar i sortimentet dock?

sminkväska

Några favorit paletter:

Sigma Nighlife palette (länk här) som gjordes i samarbete med Instagramikonen Camila Coehlo är ett måste. Den följer med mig överallt!

The Balm Meet Matt(e) Nude (länk här)  älskar jag också men den saknar svart vilket är störigt. Men nu har de precis släppt en ny Meet Matt(e) Trimony (länk här) DEN ska jag införskaffa inom kort!

Sen har vi en ny bubblare.. Linda Hallbergs egna Lh Cosmetics Infinity Palette (länk här)  som redan används flitigt! Dessutom ser ni favorit fransarna som hon också designat, Sweedlashes Linda Hallberg edition (länk här) .

sminkväskaLäpprodukter jag missbrukar just nu!

Idun Minerals Lipstick i färgen Hjortron (länk)
Lipstick 920 Nude lust Maybelline. Vet inte om färgen finns i sverige då jag köpte min i NY men det finns en jättefin liknande på länken ovan.
Lipgloss Velvet lip glide Bound Nars
Full throttle Lipstick Sidekick Nyx
001 Silencio LÓréal Paris

sminkväska

Till sist har vi mina favorit läppennor just nu. Från Urban Decay 24/7 Glide-on Lip pencil i färgen Naked och Isadora Sculpting Lipliner Waterproof i färgen 52 praline.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar