Nyx Master Class

Nyx Master Class

Nyx Master Class

Nyx Master Class

Vilken snökaos det var här i Sthlm igår. My lord! Kom säkert 4-5 dm som ni säkert sett på nyheterna! Ja ja, lite snö stoppar mig inte. På förmiddagen tränade jag med bästa Becca, sen var jag på presslunch tillsammans med By Terry och träffade deras grundare (skriver om det senare) och till sist gick jag på Nyx Master class tillsammans med @iluvsarahii som har ca 3 milj följare på Instagram. Vilken fin tjej alltså, ödmjuk, otroligt proffsig och kunnig inom både makeup och service. Det var så trevligt och de nya Nyx produkterna som kommer inom kort…guuu så fina! Visar er sen! Tusen tack för en jättefin eftermiddag!


What a snow weather here in Stockholm yesterday. My lord! It came 4-5 dm as you probably have seen on the news! Yes, yes, a little snow will never stop me. In the morning I did some work out together with the best Becca, then I had a press lunch together with By Terry and met their founder (write about it later) and finally I attended Nyx Master Class with @iluvsarahii which has about 3 million followers on Instagram . What a nice girl she was, humble, incredibly professional and knowledgeable in both makeup and service. It was so nice 🙂 …and the new products from Nyx! Wiiih I just loved them! Thanks for a really nice afternoon!

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar