Daisy Beauty London 2016, nu är vi igång! Nu väntar två dagars konferens här i London där vi kommer få ta del utav nyheter och trender inför 2017! Vi har redan varit med om spöken, fått se solen och hunnit gotta oss rejält bland nyheterna. Läs vidare. Så spännande!


Daisy Beauty London 2016 is on! We will know have a two-day conference here in London where we will get loads of information about news and trends for 2017! We’ve already felt some ghosts (!), got to see the sun and seen some great news. So exciting!

Daisy Beauty London 2016
Vi bor på Kingsway Hall Hotel och sitter i deras konferensrum så det här är min vy just nu:)

Daisy Beauty London 2016Här ser ni våra små bäbisar som vi jobbar hårt med, haha. Jag älskar min Leica V-Lux (längst till höger)! Det är den jag fotar alla mina look- och produktbilder med!

img_1501-1Och sen till spöket…

Daisy Beauty London 2016

DET SPÖKAR. Innan vi åkte till London fick jag en känsla av att jag och min älskade roomie Sarah Grundén skulle få påhälsning. Jag är ju ganska så medial, som jag försiktigt luftat lite för er tidigare. Det visade sig att jag fick rätt MEN min vän Linda Hallberg och Gabriella skulle få besöket i stället. Mycket hände hos dom under natten men ovanför ser ni främst en bild från Lindas kamera som INTE tagits av henne. Rättare sagt utav någon under tiden hon åt frukost med mig haha. Usch så vidrigt. Återkommer om det händer något mer! 😉

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar