Hej mina vänner! Idag vaknar jag upp till ett snöfritt England då det är dags för Daisy Beauty London!  Det blir två dagars konferens med massor av makeup-information tillsammans med härliga kollegor. Jag är så peppad och valde att ge mig själv ledigt från en makeup-post idag (tar ju en hel del tid).

Daisy Beauty London

I resväskan blev det få produkter som fick följa med då väskan ska fyllas med julklappar i stället men de här 5 alltså..

Daisy Beauty London

Baume the rose Hand Cream By Terry är ett ganska nytt tillskott sedan jag var på deras presslunch i onsdags. Herregud så len man blev. Mumma!

Lipstick Faux från Mac. En sådan användbar färg som man bara kan använda i förbifarten utan spegel. Love!

Den här nya färgen, Smoking Gun, sitter på mina naglar just nu och kommer från Cuccio.  En utav de finaste färgerna de tagit fram hittills om du frågar mig!

Fått upp ögonen för Dr Brandt’s lyxiga Beauty Sleep Serum (D.N.A). Superjulklapp till alla de som älskar stramande produkter! Uhhh så gutt det känns i ansiktet med den här. En liten dyrgrip dock.

Daisy Beauty London

Till sist…min fantastiska nya Bh/trosa från Hunkemöllers senaste kollektion Doutzen Stories. Hur fin? Jag tänker mig den här under en snygg svart lite öppen blus! Älskar alla deras underkläder men föll pladask för den här!

Daisy Beauty London



*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar