För några veckor sedan var jag på ett pressevent tillsammans med Models Own & Eleven.se. Där visade de upp nyheterna och vi fick klämma och känna på delar av sortimentet. De har så fina saker! Den här limited edition kollektionen, Dare to bare, föll jag lite extra för. Dare to bare

Jag är inne i en väldigt nude period måste jag säga (alltså sminkrelaterat haha). Så temat passar mig väldigt bra just nu.

Dare to bare

Dare to bare

Dare to bare paletten (Länk->Klicka här) har både mjuka nudetoner till lite kraftigare färger för att skugga. Superkombination om du frågar mig. Jag ska testa de här under dagen!

Pris: 249 Kr

Dare to bare

img_1660

Dare to Bare Semi Matte Lipstick (Länk->Klicka här)
Täckande läppstift med semi-matt finish berikad med kokos- och nyponrosolja. Kommer i 5 olika nyanser men skulle kanske inte kalla dom helt nude. De har ju rikligt med färg men blir absolut inte too much. Ska testa dom under dagen!

Pris: 119 Kr/4,5 g

Dare to bare puder

Dare to Bare Finishing pressed powder (Länk->Klicka här)
Ett transparent finish-puder som passar alla hudtoner och har en mattande men samtidigt lystergivande effekt. Antingen använder man det ensamt eller ovanpå din foundation för en naturlig look.

Pris: 159 Kr

Dare to bare

HyperGel polish Dare to bare Suede  (Länk->Klicka här)
Fantastisk glans med gellack-finish, som att gå till nagelsalongen fast hemma i soffan, dessutom behövs ingen UV-lampa!

Pris: 89 Kr


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar