Penslar & Verktyg

Crystal Flawless | Makeup Brushes

Crystal Flawless heter de nya makeup borstarna som Italienska Neve Cosmetics precis har släppt. Måste säga att det var en frisk fläkt bland alla borstar just nu. Påminner er om att märket är veganskt och därmed även borstarna! Det är syntetiskt hår som sitter supertätt och bildar ett stabilt verktyg.


Crystal Flawless is the name of the new makeup brushes just launched by Italian Neve Cosmetics. Must say it was a fresh breeze among all the brushes right now. Please remember that this brand is vegan and thus the brushes! Love it! It is synthetic with soft and dense bristles. I haven’t tried them yet but I really looking forward to… You´ll find them right now with a huge discount on Neve Cosmetics.it Crystal Flawless

Jag har inte hunnit jobba med dom än då de kom igår men mitt intryck är super positivt då man känner att det är bra kvalité trots att de är ganska billiga! Ser fram emot att använda dom i helgen på jobbet.  Såg att de kör en stor kampanj på hemsidan nu i samband med lanseringen. 20% på alla borstar (ligger runt 90-150 SEK/styck ca) och 50% off på frakten! Du hittar dom på deras hemsida Neve Cosmetics.it

Crystal Flawless

Skaften är otroligt sköna då de är formade som en platt penna. Det enda negativa med sånna här skaft är att de tar stor plats i borstväskan.

Crystal Flawless

Från vänster: Crystal Maxi Buki Brush, Crystal Brush Blush & Crystal Flat Brush.

Crystal Flawless

Från vänster: Crystal Base Brush, Crystal Concealer Brush & Diffuse Brush.

Crystal Flawless

Från vänster: Crystal Corrector Brush & Crystal Shader Brush


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar