Här har ni några utav de produkter som jag använde i gårdagens makeup. Jag hann testa de nya Models Own produkterna som jag skrev om igår samt Brow Gal och en ny eyeliner som snart kommer ut från L’Oréal Paris

img_1699

img_1701  img_1704

l1390325
Om vi börjar med ögonskuggspaletten Dare to bare så skrev jag igår att de är mjuka i konsistensen. Väldigt silkeslena, måste jag säga. Jag är lite ovan med att applicera så mjuka pigment så det tog ett tag för mig att få dom jämna.
l1390459

Brow gal märket, är helt nytt för mig och jag, som håller på så mycket med bryn, ska göra en djupdykning av dessa produkter så att jag kan berätta exakt hur jag känner. Så svårt att avgöra efter en gång då jag är van vid en annan typ av produkt. Återkommer;)l1390457
Men hallå…Black & Gold eyelinern från L’Oréal…hur fin!? Älskade hur den blev på. Tyckte det var en aning svårt att få rikligt med färg på penseln dock men annars var den toppen!

GET THE LOOK 4

Bas / Base
Foundation Blur Lumene
Studio skin 24 h Concealer Light Neutral Smashbox
Finishing pressed powder Models Own
The Love contours all Palette Nyx som shading

Ögon / Eyes
Dare To Bare Palette Models Own
Eyeliner Black Gold L’Oréal

Fransar / Eye lashes
Mascara So Cotour, So Black L’Oréal

Bryn / Eye Brows
Skinny Eyebrow pencil No. 4 Brow gal
Convertible brow 03 Brow gal

Läppar / Lips
Lipstick Naked 05 Models Own

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar