En sådan där blick som dansösen hade nedan kan jag lova dig att jag också hade i torsdags när jag besökte invigningen av Mac Pro Store i Stockholm. Som vi väntat på att detta ska hända…


Finally the first Mac Pro Store opened in Stockholm! As we’ve been waiting for this moment. The store was so awesome, big and they even had a huge floor for just education. The whole event was inspired by their latest look Nut Cracker Sweet. All the colors, drinks, food and even the staff were perfectly matched to their newest collection. I loved it!! Well done Mac!<3

Mac Pro Store i Stockholm

…det var så mycket folk och stämningen, inredningen, färger och underhållning fullkomligt andades Nut Cracker Sweet ( nya looken).

Mac Pro Store i Stockholm

Herrejisses vad stor butiken var! De hade t.om en undervåning endast till för utbildningar! Folk va i extas där inne bland alla färger och produkter!

Mac Pro Store i Stockholm

Dansare var på plats för att krydda eventet något extra! Så duktiga och älskade den enkla men effektfulla makeupen!

l1400646

Den ny looken var självklart i fokus men jag pillade på massor av produkter som skimrade magiskt. Ville ju ha allt, haha!

Mac Pro Store i Stockholm

Här ser ni den senaste kollektionen: Nut Cracker Sweet!

Mac Pro Store i Stockholm

Hur söta är deras makeupställ? Orkar inte, haha!

Mac Pro Store i Stockholm

Så vad innebär nu en PRO Store? Jo, dessa butiker har även ett separat utbud av  produkter som kanske inte alltid finns tillgängligt i de vanliga butikerna. Man har då professionella makeup artister i åtanken….

Mac Pro Store i Stockholm

…och då kan det röra sig om produkter som passar bra till body art, film, tv, mode eller teater. De kan vara mer pigmenterade eller helt enkelt ha en mångsidighet i användningen.

Mac Pro Store i Stockholm

Detta finns tillgängligt för vem som att köpa men är man i branschen så kan man ansöka om ett MAC PRO card som  även ger en liten rabatt;) Ett bra tips om du är i branschen:)

Somnade väldigt sött på kudden den här kväll. Tack Mac och all butikspersonal för en fantastisk invigning! Ett stort lycka till <3

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar