l1420141

Läppstift döpta efter män

Läppstift döpta efter män

img_2756
Läppstift döpta efter män

img_2849      Läppstift döpta efter män

Tom Ford Beauty’s nya? Läppstift döpta efter män. Jorå, så att eh…vem vill inte ha en man på sina läppar hela dagen;) Ja, jag vet inte vad jag tycker om just namnidén men färgerna jag fick möjligheten att testa: Alexander (Nude) och Dominic (Rött) var otroligt vackra på som ni kan se. De doftar nästan som Mac’s läppstift (vanilj) och de fastnade inte heller på tänderna, vilket de flesta läppstift kan göra. Speciellt röda.

Ni bara måste gå in och kika på de olika färgerna. De kommer i 3 olika typer: Matte, Cream och Metallic De har lagt upp det så snygg på deras hemsida så man dör. En del utav munnarna rör sig. Ni kommer fatta när ni kikar -> HÄR!

” I love seeing a Women in a man’s suit. Why not have a lipstick named after a man?” – Tom Ford

Pris:  300 SEK Finns bla på Åhléns om inte jag har fel?


Beautiful lipsticks from Tom Ford Beauty named after men. Beautiful lip colors with a scent of vanilla in my opinion. Yummy!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar