*Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer om min policy.

Becca Cosmetics är ett sminkmärke jag haft en liten hemlig crush på under ett par år. Ända sedan en privatkund krävde att få använda sin egen favorit concealer (7år sedan) har jag haft ett gott öga till deras basprodukter. Det har bara gott och köpt utomlands men nu har Becca anlänt till Sveriges Sephora!

Champagne Collection Face Palette

Än så länge är det bara 4 produkter som anlänt men till våren är tanken att ett större sortiment ska anlända. I så fall spana in concealern, deras ikoniska bästsäljare (ett shimrigt puder) och deras suuuuper täckande baser.

Champagne Collection Face Palette

I ett pressutskick lite tidigare nu i vintras fick jag testa deras Champagne Collection Face Palette som är ett samarbete med youtube stjärnan Jaclyn Hill. Jag är ju inte jätte haj på alla youtube stjärnor kan jag lova så jag har 0 koll på vem det är haha…

Champagne Collection Face Palette

…men paletten är riktigt lyxig. Det är i och för sig alla produkter från Becca! Rejäl förpackning, tjock spegel och bra pigment.

Champagne Collection Face Palette

Champagne Collection Face Palette innehåller bla highlightsen: Champagne Pop och Prosecco Pop. Superfina men tyckte att de var lite för tjocka i konsistensen. Blev liksom inte så shimrigt utan mest guldigt…tycker jag! Ser att många tipsar om att de ska kunna användas som ögonskuggor (i sociala medier) men njä det tyckte inte jag.

Champagne Collection Face Palette

Rougerna Luminous Blush (Rosé Spritz) och Mineral Blush (Amaretto och Pamplemousse) var däremot väldigt fina och härliga i konsistensen! Plus poäng!

Paletten finns nu på Sephora (Klicklänk) nu och kostar 550 Kr!


*Produkten har jag fått som pressprov. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar