Lachrome

Lachrome  Lachrome

Veckans naglar går i lila och blå chrome! Läckra va? På Daisy beauty expo satt nämligen L.Y.X Cosmetics och erbjöd fri lackning av deras nyhet Laqua (ett lack som är väldigt återfuktande som kan skalas bort). Jag fick däremot syn på deras Lachrome, deras version av det populära chromelacket som är så på tapeten!
Minns ni mina silvriga i julas? (Läs här)

Nu hade ju jag material och permanentlack på mina naglar så det var ju inte optimalt att lägga Lachrome ovanpå, det ska egentligen göras på ett annat sätt men det gick ganska fint ändå tyckte jag!

Lachrome kan du alltså göra hemma då det säljs via Åhléns. Jag bär Lila nr 1 och Blå nr 4 . Under dessa är det en svart bas på lacket men har du en annan färg så blir Lachromet lite olika. Coolt va?

Pris: 165 Kr (2gr)


Made some chrome nails again the other day when I visited Daisy beauty Expo. This time I tried L.Y.X Cosmetics Lachrome! Isn’t beautiful?!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar